Saturday, January 12

Με λύπη μου..

...θα παρατηρήσω και εγώ, την αποχή της πλειοψηφίας στην ενεργή συμμετοχή του παρόντος χώρου.
Μην το δείτε λάθος, φιλικά το λέω και ίσως με μια μικρή πικρία.
Στο δικό μου Blog γράφουμε δυό μόνο άτομα, και αν συγκρίνετε με το πλήθος των εδώ μελών θα καταλάβετε τι λέω, και θα δείτε και την διαφορά.

φιλικά πάντοτε,
Νικόλας

5 comments:

Nemo said...

Νικολα θα συμφωνισω μαζι σου. Αλλα το θεμα ειναι οτι τα περισσοτερα παιδια απο εδω μεσα εχουν και 2ο και 3ο blog να συντηρισουν.
Οπως εχω ξαναπει προσπαθω να πεισω ολους να ανεβαζουν εδω post ακομα και αν τα εχουν ηδη βαλει και στα δικα τους blog. Αρκει να συμφωνουν με την θεματολογια του blog.

AATON said...

nemo φίλε μου, πίστεψέ με, δεν έχει να κάνει με χρόνο, αυτό το θεωρώ δικαιολογία αν μη τι άλλο. Αν δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ με κάτι, απορώ γιατί κάνω εγγραφή. Κι εγώ έχω Blog, καθώς και 2 ιστοσελίδες επίσημες, διαβάζω καθημερινά βιβλία πάνω στο αντικείμενο που σπούδασα εδώ στον Καναδά, διαβάζω τραγούδια καθημερινά να τα μάθω και να τα πω στο μαγαζί που τραγουδάω, και εν γένει με θεωρώ πολυάσχολο άνθρωπο. 10 λεπτά όμως σίγουρα θα βρω να γράψω κάτι, ή έστω να σχολιάσω βρε αδερφέ..
Τέλος πάντων, μια απλή επισήμανση ήταν, με μικρή δόση πικρίας, τίποτε προσωπικό για κανέναν.
Καλή σου μέρα φίλε nemo

πετρούλα said...

Aaton κατ'αρχην καλώς όρισες...
δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος λόγος να απολογηθώ, την αυτοκριτική μου την έχω κάνει και είναι θέμα προσωπικής συνέπειας αν θα με οδηγήσει κάπου αυτό. Προσωπικά δεν είμαι μετανάστης με τη στενή έννοια. Μένω Αθήνα. Συμμετέχω εδώ γιατί δε θεωρώ ότι υπάρχουν πατρίδες. Πατρίδα μας είναι το μυαλό μας, η ανάσα μας, η γη. Και για αυτό είμαστε όλοι μετανάστες όταν χάνουμε τα όνειρά μας. Το αν γράφει κανείς συχνά εδώ είναι ένα θέμα για το οποίο μπορεί να κάνει κανείς την αυτοκριτική του και όχι να δέχεται κριτική. Πάντα φιλικα, θα τα λέμε συχνά , Πετρούλα

Anonymous said...

καλά, δεν έχουμε υπογράψει και κανένα συμβόλαιο, ούτε κόβουμε ενσημα!
θέλω να πω ότι ο καθένας συμμετέχει με βάση την διαθεσιμότητα, τον χρόνο, αλλά και την διάθεσή του! Μπορεί να μην έχει έμπνευση να γράψει τίποτα για κάποιες μέρες πχ.
Προσωπικά, ο λόγος της "απουσίας" μου ήταν καθαρά θέμα χρόνου. Τώρα που έχω περισσότερο χρόνο, θέλω να ασχοληθώ περισσότερο, αλλά ξέρω πχ πως σε 2 μήνες πάλι θα περιοριστεί ο χρόνος μου, γιατι ξέρω υποχρεώσεις που θα έχω τότε.

Αλλά δε νομίζω πως χρειάζεται να απολογηθώ σε κανέναν!

Nemo said...

Καλα δεν ειναι αναγκη να τσακωθουμε για το ποιος πρεπει να γραφει τι. Οπως ειπε η Κrot κανεις δεν εχει συμβολαιο...
Ειπαμε τι ζηταμε στο site και δεν νομιζω να διαφωνει κανενας με αυτο.
Keep up the good work!!!