Wednesday, March 19

...Και εγώ, πλάκα κάνω!


Μπορώ να έχω την προσοχή σας δύο λεπτά; Κλείστε παρακαλώ το κινητό σας, γιατί ως Yellow Kid τυχάινει να είμαι ο αρχαιότερος ήρωας κόμικς (100+ χρόνια) αρά εγώ και αν απαιτώ respect! Στην τελική πιστεύω πως είμαι περισσότερο κίτρινος και από τους 31 σας! Πόσα άλλα λογικά επιχειρήματα να σας θέσω πια;

Σοβαρά τώρα, επειδή τα μπλόγκ δεν θα πρέπει να γίνουν μια ψυχαναγκαστική εργασία, να έχουν deadlines και συγκεκριμένη ώρα παράδοσης, αλλά να εξυπηρετούν την αυθορμητικότητα και την έκφραση μας, προσβάλω το παρακάτω πόστ- μανιφέστο (όχι εσάς κυρία μου) ότι μας περιορίζει μια ελευθερία που βρήκαμε βασική για να γραφτούμε μέλη στον «Μετανάστη». Μεταξύ αστείου και σοβαρού, ή τυριού και αχλαδιού θέτω και εγώ τους εξής κανονισμούς:

  1. Όταν μας έρθει το κέφι ή αισθανθούμε την ανάγκη να ανεβάσουμε ένα πόστ , το κάνουμε δίχως δεύτερη σκέψη. Να σταματήσουμε να φοβόμαστε ότι δεν θα διαβαστεί γιατί δεν είναι πάνω πάνω. Οποίος επιζητεί την πρωτιά του κειμένου του, παρακαλώ να την ασκεί στο δικό του μπλόγκ.
  2. Ένα πόστ δεν χαρακτηρίζεται καλό η κακό ανάλογα σε πια θέση βρίσκεται, αλλά λόγω του περιεχομένου του. Η Εφεύρεση του Τροχού δεν υπήρξε τυχαίο γεγονός για την Ανθρωπότητα . Εξυπηρετεί να έχουμε όλοι σήμερα πάνω στο ποντίκι μας μια ροδέλα με την οποία μπορούμε να αναζητήσουμε παλιότερες αναρτήσεις..
  3. Για να καλαμπουρίσουμε τώρα, οι χρήστες του «Μετανάστη», καλά θα κάνουν να πλένουν και αποστειρώνουν τα χέρια τους πριν ακουμπήσουν το πληκτρολόγιο γιατί γεμίζει μικρόβια! Επίσης να ασκούν αυστηρώς ξηροφαγία και 100 γονυπετήσεις ημερησίως!!!

Αν δεν τηρηθούν οι παραπάνω κανόνες, τότε ούτε εγώ καταλαβαίνω γιατί να ασχολούμαι με το μπλόγγινκ και να μην εκδίδω στην τελική μία κυριακάτικη εφημερίδα με DVD όπως κάνει ο κόσμος , ή να μην πιάσω μια δουλεία γραφείου.