Tuesday, March 31

Dust them off!

Γκουχ Γκουχ, Γκουχ! :(

Αποπνικτικα τα πραγματα και ...
σήμερα, Τρίτη!

H ατμόσφαιρα, στην Αθηνα σημερα, όσο και σε άλλες περιοχές της χώρας, θα ειναι απο βαρια εως ασηκωτη, λόγω της...ιερατικης (and not only!)......
.....σκόνης, που εχει καθησει εδω και δεκαετιες στην Ελλαδα και δε λεει να ξεκαθαρισει το...τοπιο να δουμε και εμεις καμμια ασπρη μερα….

Τωρα που ειπα "ασπρη μερα" θυμηθηκα τις διαφημισεις των απορρυπαντικων, οπου οι οικογενειες.....φεγγοβολουν και….λαμπουν, εχοντας επισης ενα μονιμα κολλημενο (και ηλιθιο) χαμογελο στα χειλη! Ειναι, δε, μεσα σε τετοια αγια ευτυχια, (με λιγα λογια δε καταλαβαινουν Χριστο!) που ακομα κι οταν τους ανακοινωσουν οτι μολις απολυθηκαν, αυτοι εκει....συνεχιζουν να χαμογελουν! Τι σου ειναι ο ψυχικος κοσμος των αισιοδοξων ανθρωπων λοιπον.....

Τα υπουργεία ωστόσο, επειδη ως γνωστον ενδιαφερονται τα μαλα και για την Υγεια μας, συνιστουν, σε ολους τους πολιτες, σημερα ειδικα, να είναι πολυ προσεκτικοί και να μην αρχισουν:

1. Να τρεχουν σε τιποτα διαδηλωσεις, εκει περα, για το περιβαλλον, την ανεργια, το... ενα και το αλλο (… I would walk 500 miles and I would walk 500 more...)

2. Να συνωστιζονται στο κεντρο της Αθηνας! (Α πα πα πα πα, "Skies on Fire"!)

3. Να δουλευουν σκληρα σε δημοσιες υπηρεσιες! ("Relax (Don't Do It!)")

Σε περίπτωση, δε, εμφάνισης τιποτα περιεργων συμπτωμάτων π.χ (κυανοδερμια), (υστερια με κρισεις για ....ακομα περισσοτερες ωρες Θρησκευτικων!) να απευθυνθούν παραυτα στον θεράποντα ιατρόν τους (Hasta la vista, baby!) ή σε ενα εφημερεύον νοσοκομείο, αν και εφοσον, (εννοειται), βρουν καποιο που να διαθετει κατι αλλο εκτος απο.....ασπιρινες!

Link: Eνημερ. Δελτιο Συνηγορος του Πολιτη