Thursday, April 9

Χείρα βοηθείας απο (ζωντο-χηρα) Μadonna;

Η Μαντονα, που oπως διαβασαμε, "δεν ξεχνά τις ρίζες της", (οχι σαν κατι αλλους αχαριστους και αχαριστες σταρ) αποφάσισε να ενισχύσει τις οικογένειες της κατεστραμμένης από τον Εγκέλαδο πόλης Λ' Ακουϊλα, αποδεικνύοντας πως δεν έχει ξεχάσει τον τόπο καταγωγής των προγόνων της. Μamma mia!!!
Βεβαια επρεπε να γινει ενας ισχυρος σεισμος για να της το ...θυμισει, αλλα αυτο ειναι αλλου (...Ρωμαιοκαθολικου για την ακριβεια) παπα ευαγγελιο!
Ο δήμαρχος της πόλης Πασέντρο, όπου γεννήθηκαν και έζησαν πρόγονοί της, δηλωσε οτι η διάσημη τραγουδίστρια θα προσφέρει 500.000 δολάρια για την ανακούφιση των σεισμόπληκτων.

Όπως δήλωσε ο δημαρχος στο Associated Press, «η Μαντόνα ήταν η μόνη που μπορούσε να μας βοηθήσει…(!) Εκτός από εξαιρετική τραγουδίστρια, εκπληκτική ροκ σταρ και έξυπνη γυναίκα, απέδειξε ότι είναι και ένας σπουδαίος άνθρωπος». (No comments!)

Την απόφαση της Μαντόνα να ενισχύσει τους σεισμόπληκτους επιβεβαίωσε η εκπρόσωπος της τραγουδίστριας, χωρίς όμως να αναφερθεί στο ακριβές ποσό που θα διατεθεί. (Mind your own business, honey!)

Οταν ακους κατι τετοια, μετα τι το θελεις το .....κρατος, βρε αδερφε;