Saturday, June 20

ΕΛΛΑΔΑ: Η χωρα οπου οι μεταναστες σερνονται με το.....μηχανακι!!

Σκηνές πρωτοφανούς βαρβαρότητας, με θύματα δύο μετανάστες από το Μπανγκλαντές, εκτυλίχθηκαν την Πέμπτη στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας.

Δύο νεαροί αγρότες χτύπησαν, έδεσαν και έσυραν με το μηχανάκι τους τους μετανάστες, ισχυριζόμενοι ότι προσπάθησαν να τους κλέψουν τρία αρνιά από τη στάνη τους!

Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα «Πατρίς» του Πύργου, «οι αγρότες της περιοχής πήραν τον νόμο στα χέρια τους και αποφάσισαν να τιμωρήσουν με τον δικό τους, απάνθρωπο τρόπο, οικονομικούς μετανάστες που ζουν και εργάζονται στην περιοχή. Τους γρονθοκόπησαν, στη συνέχεια τους έδεσαν στο δίκυκλο και τους έσυραν σαν ζώα στο κέντρο του χωριού για παραδειγματισμό, επειδή το τελευταίο δεκαήμερο φέρεται να είχαν αφαιρέσει αιγοπρόβατα από το αγρόκτημά τους. Οι κλοπές ωστόσο ουδέποτε είχαν δηλωθεί στις αστυνομικές αρχές».
Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι μετανάστες σώθηκαν μετά την επέμβαση των αστυνομικών που συνέλαβαν τόσο τους δύο αγρότες, ηλικίας 31 και 24 ετών, όσο και τους μετανάστες.
Στην απολογία τους οι δύο αγρότες ισχυρίσθηκαν ότι το τελευταίο διάστημα άγνωστοι τους έκλεβαν ζώα, αλλά αποφάσισαν να μην καταγγείλουν στην Αστυνομία τις κλοπές και να παραφυλάξουν στη στάνη τη νύχτα ώστε να πιάσουν οι ίδιοι τους κλέφτες. Πράγματι αντιλήφθηκαν τρία άτομα να προσπαθούν να κλέψουν τρία αρνιά, αλλά δεν κατάφεραν να τους πιάσουν.

Το μεσημέρι της Πέμπτης πήγαν στην περιοχή όπου πίστευαν πως έμεναν οι δράστες και προσπάθησαν να τους εντοπίσουν. Δεν τα κατάφεραν και έτσι έδεσαν με σκοινί έναν άσχετο με την απόπειρα ζωοκλοπής μετανάστη, τον οποίο ανάγκασαν να τους οδηγήσει σε εκείνους που θεωρούσαν ως δράστες. Όταν τους εντόπισαν, άφησαν ελεύθερο τον πρώτο και τους υπέβαλαν σε βασανιστήρια.
Ελλαδα, για διακοπες; Οχι, ευχαριστω, δε θα παρω........