Saturday, March 15

ΠΡΟΤΑΣΗ!!!

΄

Από Συμέλα

Επειδή πιστεύω ότι είμαι η μεγαλύτερη από την ομάδα των 31 contributors αυτού του blog λαμβάνω την πρωτοβουλία να ζητήσω respect :-) και να καταθέσω κάποιες προτάσεις με σκοπό να λειτουργήσει το blog κατά έναν πιο καθώς πρέπει τρόπο.

1 – η ανάρτηση νέου ποστ να γίνεται το πολύ ανά 4 ημέρες.
2 – ο κάθε contributor να γράφει ένα κείμενο το πολύ ανά 2 μήνες (θα το παρακολουθώ - όσο γίνεται βέβαια)
3 – η ανάρτηση ενός κειμένου δεν χρειάζεται πάντα να απαιτεί πολύ δουλειά και χρόνο από τον contributor – έρευνα, μελέτη κοκ.

Σε περίπτωση που δεν συμμορφωθούν οι «συνάδελφοί» μου δεν βρίσκω τον λόγο της ύπαρξης αυτού του ιστολογίου.

Παρακαλώ τους "συναδέλφους" να πάρουν θέση

7 comments:

Nenyaki : ) said...

?!

Με συγχωρείς αλλά δεν καταλαβαίνω...
Ποιο είναι το κακό με το να ποστάρει κάποιος οτιδήποτε και όταν το θελήσει;

Επίσης δεν καταλαβαίνω το "Σε περίπτωση που δεν συμμορφωθούν οι «συνάδελφοί» μου δεν βρίσκω τον λόγο της ύπαρξης αυτού του ιστολογίου."

Με συγχωρείτε όλοι, αλλά αν είναι να αγχωθώ για το να ποστάρω κάτι μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό όριο για να μην με διώξουν από ένα blog, αποχωρώ και μόνη μου...

Φιλικά,
Nenyaki

Simela Meletlidou said...

nenyaki από τους 31 που ήμαστε εδώ οι 17 περίπου έχουν ποστάρει.
μερικοί πάνω από ένα ποστ και άλλοι μόνο ένα!
οκ!
οι άλλοι όμως;

δεν θα ήταν καλά να μας πουν και αυτοί κάτι;

εγώ θα προτιμούσα το ιστολόγιο να ανανεώνεται συχνότερα και τα ποστ να αλλάζουν ανά 3-4 μέρες, ίσως και πιο συχνά.

το θεωρείς πράγματι άγχος αν γράφεις ένα ποστ στους 2 μήνες;
θες και μπορείς συχνότερα ασφαλώς και θα είναι ωραία!

δεν θα ήθελα, ωστόσο, ούτε εσύ ούτε κανείς άλλος να το εκλάβει ότι εννοώ να αγχωνόμαστε κιόλας αλλά ας φανούν και αυτοί που ακόμα δεν φάνηκαν καθόλου....

πετρούλα said...

κι εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να βάλουμε τέτοιο πρόγραμμα. Κανείς μας δεν είναι επαγγελματίας μπλόγγερ και δεν είμαστε σε κάποια κούρσα που πρέπει να τερματίσουμε. Διαφωνώ κάθετα με την πρόταση

Yellow Kid said...

Επειδή πιστεύω ότι είμαι η μεγαλύτερη από την ομάδα των 31 contributors αυτού του blog λαμβάνω την πρωτοβουλία να ζητήσω respect

Μήπως να σηκωθούμε κι όλας για να κάτσετε; Ελάτε τώρα! Το respect δεν μετριέται ηλικιακά στα μπλόγκ!

Nemo said...

Συμελα,

Δεν νομιζω οτι μπορουμε να πιεσουμε κανενα να γραψει ποιο πολλα ποστ.

Ναι και εγω συμφωνω μαζι σου οτι ειναι συμαντικο αυτοι που δεν εχουν γραψει ποτε στο blog καποια στιγμη να μας πουν κατι για αυτους...

Αλλα δυστυχως ή ευτυχως δεν μπορουμε να βαλουμε χρονοδιαγραμματα. Και λαμβανω παραδειγμα απο εμενα που απο την στιγμη που αλλαξα δουλεια και εχω ποιο πολλες υποχρεωσεις δεν εχω τον χρονο ουτε να διαβασω τα blog που διαβαζα. Ποσο μαλλον να ποσταρω σε αυτα.

Ο μονος ορος που νομιζω θα ηταν σωστος (τουλαχιστον για τα νεα μελη) ειναι να ανεβασουν ενα ποστ για αυτους την στιγμη που γινονται μελη, μεσα στις 2 πρωτες εβδομαδες Αλλιως ποιος ο λογος να γινεις μελος?

Οχι μονο να διαφημιζουμε τα blog μας...

Αυτα, ελπιζω να κινησουμε το ενδιαφερον καποιου...

Simela Meletlidou said...

Πετρούλα δεν ήξερα ότι υπάρχουν και επαγγελματίες μπλόγκερ :-)
Ή μάλλον δεν το σκέφτηκα καθόλου έτσι...

Yellow kid ο σεβασμός δεν μετριέται ηλικιακά όχι μόνο στα μλογκ αλλά ούτε και στον φυσικό κόσμο που ζούμε, για πλάκα το ‘γραψα - το ξέρεις...

Nemo σε έψαχνα να συζητήσουμε κάτι σχετικά μ’ αυτό αλλά δεν σ’ έβρισκα και χαίρομαι που πήρες θέση...

Όταν παιδιά βλέπω ένα ποστ επί μέρες, δίχως να ανανεώνει κανείς, έχω την εντύπωση ότι δεν υπάρχουν καν αναγνώστες - ότι ούτε και τα μέλη διαβάζουν διότι αν διάβαζαν θα έγραφαν κάτι καινούργιο. Κάπως έτσι το βλέπω εγώ.
Και πολλές φορές θέλω εγώ να ανανεώσω αλλά δεν το κάνω όχι επειδή βαριέμαι ή επειδή δεν έχω κάτι να γράψω – και μια καθημερινή μας μέρα μπορεί να γίνει ένα ευχάριστο ποστ - αλλά επειδή εγώ έχω ήδη γράψει πολλά κείμενα και το αφήνω σε άλλους.

Βλέποντας τόσα μέλη στο μπλογκ φαντάζεσαι περισσότερη ζωντάνια και ανανέωση...

Διότι δεν είναι μόνο να έχεις ένα μπλογκ, είναι να το κρατάς και ζωντανό, να τρέχουν τα κείμενα, να ανανεώνονται... για να έχει ενδιαφέρον για τον αναγνώστη.

Nemo said...

Ναι μπορεις να γραψεις οτι σε προβληματιζει απο την Ελλαδα και το εξωτερικο.

Αρκει να εισαι ετοιμη να δεχθεις κρητικη και να απαντησεις αν χρειαστει. Το μονο που θελω να αποφυγω ειναι να γινει το Blog ενας ακομα "βαμμένος" χωρος. Υπαρχουν πολλα άλλα blog για αυτο.

Το να μιλησουμε και να προσπαθησουμε να θιξουμε γεγονοτα δεν ειναι κακο...αντιθετως.
Αλλωστε ισως εμεις να εχουμε πιο "καθαρο" βλεμα για τα τεκτενομενα στην Ελλαδα, μιας και τα παρατηρουμε απο αλλη οπτικη γωνια.